Specialiteit

Taxi Centrale Zoetermeer staat synoniem voor kwaliteit en veiligheid binnen het stedelijk vervoer. Onze vloot bestaat exclusief uit schone, zorgvuldig onderhouden en recente voertuigen, elk uitgerust met geavanceerde GPS-systemen en uitgebreide veiligheidssystemen om zowel de passagiers als chauffeurs te beschermen. Met ons eigen speciale controlevoertuig handhaven we een strikte supervisie op de uitvoering en de professionaliteit van onze meertalige chauffeurs.

Klanttevredenheid staat centraal in onze bedrijfsfilosofie, en we geloven dat dit niet als een luxe moet worden beschouwd, maar als een belofte die we dagelijks nakomen. We streven ernaar om de beste service te bieden en hechten veel waarde aan feedback van onze klanten.

map ornamen 1
Woman Checking Taxi Application
map ornamen 2 1
Two sisters hailing taxi

De beste service

Bij Taxi Centrale Zoetermeer blijven we onvermoeibaar toegewijd aan kwaliteit en veiligheid in het stedelijk vervoer. Onze vloot bestaat uitsluitend uit goed onderhouden, moderne voertuigen met geavanceerde GPS-systemen en uitgebreide veiligheidsvoorzieningen, zowel voor passagiers als chauffeurs. Dankzij ons speciale controlevoertuig behouden we een strikte supervisie, waarbij we de uitvoering en professionaliteit van onze meertalige chauffeurs voortdurend controleren.

Klanttevredenheid vormt het kloppende hart van onze bedrijfsfilosofie. We geloven dat het geen luxe is, maar een belofte die we elke dag waarmaken. We blijven ernaar streven de beste service te bieden en hechten veel waarde aan feedback van onze gewaardeerde klanten. Bij Taxi Centrale Zoetermeer gaat het altijd om uw comfort, veiligheid en tevredenheid.

Reserveer nu bij ons

Het boeken van een taxi is nog nooit zo eenvoudig geweest dankzij ons online formulier. Voer simpelweg je ophaal- en afleverlocatie in, kies het gewenste tijdstip en klaar is Kees. Ervaar zelf de snelheid en het gemak van dit proces. 

Vermijd het gedoe van lang wachten en onbetrouwbare diensten. Met ons is jouw comfort en punctualiteit gegarandeerd. In een paar klikken is jouw rit veilig en zeker gereserveerd, waardoor je ontspannen en op tijd op je bestemming aankomt. Probeer het nu, en maak jouw reizen probleemloos en plezierig!

driver app
Couple on a taxi in Manhattan

Maak kennis met onze beste chauffeurs

Ontmoet onze voortreffelijke chauffeurs. Bij Speed Taxi hebben we de besten in dienst om u veilig en comfortabel naar uw bestemming te brengen. 

Onze chauffeurs zijn professioneel, vriendelijk en ervaren. Stap in en ervaar een eersteklas taxirit met onze toegewijde team van experts achter het stuur.

Team 1.png
5.0
5/5

Jeroen de Groot

Chauffeur sinds 2018
Team 2 2.png
4.8
4.7/5

Lucas de Graaf

Chauffeur sinds 2020
Team 3.png
4.6
4.6/5

Thomas Meijer

Chauffeur sinds 2015
Team 4.png
4.5
4.5/5

Arjen de Roos

Chauffeur sinds 2017
Team 5.png
4.5
4.5/5

Niels Thomassen

Chauffeur sinds 2022

Boek eenvoudig met onze app voor directe rittoegang!

Ontdek directe rittoegang met onze handige app! Boek eenvoudig en snel jouw taxi, waar en wanneer je maar wilt. Geniet van moeiteloze reizen met onze gebruiksvriendelijke app die je direct in contact brengt met onze professionele chauffeurs. Ervaar het gemak van naadloos vervoer met slechts een paar tikken op je smartphone. Download nu en ervaar stressvrije ritten met ons!
2,
Taxi driver

We toveren glimlachen tijdens taxiritten

Onze taxiritten toveren glimlachen op uw gezicht. Bij elke rit streven we naar comfort, veiligheid en stipte service. Met professionele chauffeurs en goed onderhouden voertuigen zorgen we voor een zorgeloze reiservaring.

Of u nu naar de luchthaven moet, een avondje uit gaat of in een groep reist, wij staan klaar om aan al uw vervoersbehoeften te voldoen. Kies voor ons en ontdek de magie van plezierig en betrouwbaar vervoer. Uw glimlach is onze beste beloning.

Business women waving for taxi
4
young woman holding smartphone and talking to smiling taxi driver.jpg
Taxi nodig?